contact

Contact

A mediocre idea that generates enthusiasm will go further than a great idea that inspires no one.

Mary Kay Ash

Over Qando

Qando helpt organisaties om beter te presteren en te excelleren. Hierbij concentreren wij ons op de inkoopfunctie en –organisatie. Passie voor het inkoopvak is de kern van ons bestaan. Onze naam staat voor ‘Quality ‘ and Originality (O), waarbij de praktische invulling in de praktijk centraal staat (“Can do” mentaliteit)

Van idee tot en met detail implementatie, leveren we tastbare en blijvende resultaten. Dit doen we met een schat aan ervaring binnen diverse bedrijfstakken en sectoren, zoals financiële dienstverlening, chemische- en maakindustrie, overheid, gezondheidszorg, energie- en nutssector.

In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers analyseren we de huidige situatie en brengen we het verbeterpotentieel in kaart. Vervolgens ontwikkelen we verbeterplannen en innovatieve oplossingen, vaak met inzet van moderne inkoopsoftware. Natuurlijk blijven we vervolgens aan boord om garant te staan voor een succesvolle implementatie van ons advies. Zo realiseren we veranderingen die breed gedragen worden en daarmee extra krachtig zijn.

Professionals met passie voor het inkoopvak. De professionals van Qando kenmerken zich door kwaliteit en originaliteit. Toptalenten op het gebied van zowel vakkennis als persoonlijke vaardigheden en drive. Onze adviseurs combineren objectiviteit met betrokkenheid; resultaatgerichtheid met een nauwe samenwerking met de klant. Onze kennis en ervaring stelt ons bovendien in staat om binnen organisaties de benodigde creativiteit en energie te mobiliseren voor positieve verandering.

Kennis om te delen

Qando vindt het belangrijk dat kennis en ervaring wordt gedeeld. Daarom delen onze professionals hun vakinhoudelijke kennis en ervaring graag met collega’s en opdrachtgevers, middels de publicatie van boeken en artikelen. Daarnaast organiseren we regelmatig themabijeenkomsten voor onze klanten en prospects en wordt er regelmatig onderzoek gedaan naar trends en ontwikkelingen in een bepaalde markt

© 2014 Qando BV | All rights reserved

Hotjar