contact

Contact

‘It's not what we eat but what we digest that makes us strong; not what we gain but what we save that makes us rich; not what we read but what we remember that makes us learned; and not what we profess but what we practice that gives us integrity.”

Francis Bacon, Sr.

Nieuws

Qando sponsort en verzorgt workshop op NEVI-Inkoopdag

19-06-2017
Qando sponsort NEVI event

Op donderdag 22 juni heeft Qando een actieve rol op de NEVI Inkoopdag. Dit congres met het thema Digitale Transformatie van Inkoop vindt plaats in het vergadercentrum NBC te Nieuwegein. Samen met onze partner Zycus sponsoren we en verzorgen we eén van de deelsessies, waarbij we een aantal mooie cases delen waarin organisaties met behulp van inkoopsoftware een indrukwekkende transformatie hebben ondergaan.

De resultaten van ons jaarlijkse inkoopsoftware-onderzoek zijn bekend!

19-04-2017

We hebben de resultaten van ons jaarlijkse inkoopsoftware-onderzoek in de Nederlandse markt bekend gemaakt door het onderzoek te publiceren in het april-nummer van het inkoopvakblad Deal! Magazine. De lezers van het blad krijgen hiermee inzicht in adoptie van verschillende inkoopmodules door Nederlandse inkopers en het effect hiervan op de inkoopprestaties.

Graag stellen wij voor: Lucel Mulder

07-04-2017
Lucel

Mijn naam is Lucel Mulder. Sinds 1 maart 2017 ben ik bij Qando aan de slag in de rol van Business Development Manager. Ik zet mij in voor het boosten en verder professionaliseren van de sales- en marketingactiviteiten van Qando.
 

Graag stellen wij voor: Lisa Somers

28-03-2017
Lisa Somers

Mijn naam is Lisa Somers en ik ben op 2 januari 2017 begonnen in de functie van junior consultant procurement bij Qando. Ik ben 24 jaar oud en kom uit Boxtel, Noord-Brabant. In februari 2016 heb ik de Extended Master Organization Studies aan Tilburg University afgerond.

Ons artikel in het volgende Deal! Magazine

22-03-2017

In de volgende uitgave van het Deal! Magazine presenteert Qando de resultaten van haar jaarlijkse onderzoek naar het gebruik van inkoopsoftware in de Nederlandse markt. De adoptie van zeven types oplossingen is onderzocht waarbij (als tipje van de sluier) met name P2P steeds vaker wordt gebruikt.

Contractmanagement-dag 2017: relaties die werken!

21-03-2017

Op donderdag 16 maart heeft Qando wederom als sponsor deelgenomen aan de jaarlijkse NEVI contractmanagementdag. Het is voor ons erg waardevol om een bijdrage te leveren aan het verder ontwikkelen van dit vakgebied.

Zycus wederom leidend in Gartner-onderzoek 2017

21-03-2017
Gartner Magic Quadrant Strategic Sourcing 2017

Zycus is voor de derde keer op rij benoemd als leidend platform in het tweejaarlijkse onderzoek van Gartner naar Strategic Sourcing Suites. In het rapport zijn 14 inkoopplatformen met elkaar vergeleken waarbij er gekeken is naar de gebruikerservaringen van 179 bedrijven. Zycus scoort bij haar klanten bovengemiddeld op klanttevredenheid en productfunctionaliteit.

Qando sponsort wederom de NEVI Contractmanagementdag

06-03-2017

Dit jaar vindt voor het vijfde jaar op rij de NEVI Contractmanagementdag plaats. De 5e editie staat in het teken van 'Relaties die werken'. Qando sponsort deze dag en zal deelnemen op de informatiemarkt en een aantal demo's verzorgen van de contract- en leveranciersprestatiemanagement software van onze partner Zycus.
Voor meer informatie: www.contractmanagementdag.nl

Doorlopende vacature: Medior Business Consultant Procurement met 3 – 8 jaar relevante werkervaring

02-07-2016
Vacature

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze Medior Business Consultant Procurement met 3 – 8 jaar relevante werkervaring die onze klanten helpt met het behalen van blijvende resultaten!

Doorlopende vacature Junior Business Consultant Procurement

01-07-2016
Vacature

Wij zijn op zoek naar een:
Ambitieuze Junior Business Consultant Procurement met 0 – 3 jaar relevante werkervaring die onze klanten gaat helpen met het behalen van blijvende resultaten!

Pagina's

© 2014 Qando BV | All rights reserved

Hotjar