contact

Contact

Graag stellen wij voor: Lucel Mulder

Lucel

Mijn naam is Lucel Mulder. Sinds 1 maart 2017 ben ik bij Qando aan de slag in de rol van Business Development Manager. Ik zet mij in voor het boosten en verder professionaliseren van de sales- en marketingactiviteiten van Qando.
 
Ik ben 30 jaar en woon inmiddels ruim 2,5 jaar in Bruchem (Zaltbommel). Gelukkig getrouwd en vader van een superleuke dochter van ruim 9 maanden. In mijn vrije tijd sport ik graag, o.a. squash en crossfit-achtige activiteiten. Ook een gezellig bordspel sla ik niet af.
 
Hiervoor heb ik 5+ jaar gewerkt in de wereld van online klantcontact, met name als consultant en sales & accountmanager door geheel Nederland en deels buitenland. Ik heb veel gewerkt met de grote corporates en multinationals; ook bij Qando zal ik me daarop richten. Mijn opleiding heb ik genoten aan de Rijksuniversiteit Groningen: een bachelor Bedrijfskunde en een master Business Development.
 
Na één maand heb ik al veel nieuwe kennis en ervaringen kunnen opdoen in een voor mij deels nieuwe inkoopwereld, uiteraard ondersteund door het hele team. Ik merk dat ik veel energie heb gehaald uit de eerste weken, de eerste mooie stappen heb kunnen zetten en vol energie zit om mijzelf vast te bijten in de strategie voor het verstevigen van Qando’s positie als dé expert in IT-inkoopvraagstukken en verbetering van de inzet van inkoopsoftware.

Ik hoop jullie hiermee een indruk te hebben gegeven van mijn persoon en mijn rol bij Qando.
Meer weten? Bel/app of stuur mij gerust een e-mail! Ik kom ook graag langs voor een kop koffie! 
 
0641260420 / lucel.mulder@qando.nl

© 2014 Qando BV | All rights reserved

Hotjar