contact

Contact

Graag stellen wij voor: Lisa Somers

Lisa Somers

Mijn naam is Lisa Somers en ik ben op 2 januari 2017 begonnen in de functie van junior consultant procurement bij Qando. Ik ben 24 jaar oud en kom uit Boxtel, Noord-Brabant. In februari 2016 heb ik de Extended Master Organization Studies aan Tilburg University afgerond. De Extended Master bestond uit het reguliere masterprogramma en daarnaast een eenjarig traineeship bij een partnerorganisatie, hierdoor deed ik zowel academische kennis als praktijkervaring op. In mijn geval was dit bij GGZ Eindhoven, hier heb ik kennis gemaakt met diverse aspecten van consultancy, gezien ik werkzaam was als interne consultant bij de afdeling Onderzoek & Ontwikkeling (team innovatie). Ik heb me met diverse projecten beziggehouden, onder andere de implementatie en de uitrol van een E-health Systeem, Minddistrict, de implementatie van zelforganisatie en Planetree.

Na afronding van mijn master ben ik samen met mijn vriend 3 maanden gaan backpacken door Azië. We hebben daar gave dingen ondernomen en gezien, zoals het wassen van olifanten, hikings en bergtrekkingen, gezwommen in mooie watervallen, leren surfen en het beklimmen van de Mount Kinabalu, een van de hoogste bergen van Azië.

Nadat ik terugkwam uit Azië, ben ik werkzaam geweest als account coördinator bij Ahrend. In deze functie coördineerde ik diverse b2b-projecten bij large accounts. Hierna kwam Qando op mijn pad en toen ik me ging oriënteren in de wereld van inkoop, werd mijn interesse meer en meer gewekt. Ik kwam erachter dat inkoop meer is dan alleen kostenbesparingen en dat het vele strategische en supply chain vraagstukken bevat. Verder ervaar ik Qando als een platte en professionele organisatie in haar branche. Momenteel ben ik op interimbasis werkzaam in het IT & Telecom procurement-team bij CRH. Verder houd ik in mijn vrije tijd van een goed potje hockey, zo nu en dan hardlopen, uit eten, reizen en een wijntje op zijn tijd.

Hopelijk hebben jullie aan de hand van deze introductie een indruk gekregen van wie Lisa is. Ben je nieuwsgierig geworden naar Qando en/of zouden we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan gerust contact via lisa.somers@qando.nl of 06 15151321, of neem een kijkje op onze website www.qando.nl

© 2014 Qando BV | All rights reserved

Hotjar