contact

Contact

“Integrity is not a conditional word. It doesn't blow in the wind or change with the weather. It is your inner image of yourself, and if you look in there and see a man who won't cheat, then you know he never will.”

John D. MacDonald

Inkoopautomatisering

Wij adviseren onze opdrachtgevers bij het automatiseren van (delen van) het inkoopproces. Ook bij bedrijven en organisaties waar al inkoopsoftware wordt gebruikt wordt aan ons gevraagd te kijken naar de verbetermogelijkheden. Vaak zien we dat er voor elk onderdeel van het inkooproces software van een andere leverancier wordt gebruikt. Dit betekent een wirwar van interfaces of juist modules die "stand-alone" werken. Spendanalyse-resultaten worden bijvoorbeeld uit het ene systeem gehaald, terwijl gegevens over uitnutting van contracten weer in een ander softwarepakket te vinden is.

Naast het in kaart brengen van het huidige inkoopsoftware- landschap komen we ook met verbetervoorstellen en business cases voor vervanging/vernieuwing of uitbreiding van de huidige inkoopsoftware.

Tot slot helpen we opdrachtgevers bij Rfx-trajecten voor aanschaf van nieuwe inkoopsoftware en helpen we bij de implementatie.
 

Implementatie partner

Naast het onafhankelijke advies kunnen wij ook Zycus inkoopsoftware implementeren. Wij hebben gekozen voor een partnerschap met deze leverancier omdat we geloven in deze state-of-the-art en gepatenteerde inkoopsuite. Het is een van de weinige Cloud-oplossingen waarbij het gehele inkoopproces in één platform geautomatiseerd kan worden.
 

Inhuur Software

Qando heeft in 2012 een onderzoek uitgevoerd naar software waarmee het inhuurproces geautomatiseerd kan worden. In de markt wordt deze software ook wel VMS-software genoemd (Vendor Management System). Onder andere door dit onderzoek hebben we uitgebreide kennis opgedaan over de inhoudelijke functionaliteiten van de verschillende systemen en kunnen we onze opdrachtgevers goed adviseren over de mogelijkheden om het inhuurproces te automatiseren. Daarnaast biedt de opgedane kennis goede mogelijkheden om opdrachtgevers te helpen bij Rfx-trajecten om de juiste inhuursoftware te selecteren.

Tags: 

© 2014 Qando BV | All rights reserved

Hotjar