contact

Contact

De resultaten van ons jaarlijkse inkoopsoftware-onderzoek zijn bekend!

We hebben de resultaten van ons jaarlijkse inkoopsoftware-onderzoek in de Nederlandse markt bekend gemaakt door het onderzoek te publiceren in het april-nummer van het inkoopvakblad Deal! Magazine. De lezers van het blad krijgen hiermee inzicht in adoptie van verschillende inkoopmodules door Nederlandse inkopers en het effect hiervan op de inkoopprestaties. Ook geven we een doorkijk naar toekomstige trends rondom inkoopsoftware.

Een paar interessante resultaten delen we alvast hier. Qua adoptie zien we dat met name P2P-software hoog scoort (groei van 14%), ook eSourcing zit sterk in de lift (groei van 18%). Er is een significante invloed op de inkoopprestaties door de inzet van inkoopsoftware voor contractmanagement, P2P en financial savings management. Ook de doorlooptijden nemen af, zo zien we een gemiddeld 32% kortere doorlooptijd voor een gebruiker van een sourcing-module.

Uiteraard kan je alle resultaten nalezen in het volledige onderzoek, deze kan je hier downloaden: http://www.qando.nl/nl/DownloadArtikelDealmagazine2017

Vragen? Laat het ons gerust weten. We geven graag een aanvullende toelichting!

© 2014 Qando BV | All rights reserved

Hotjar