contact

Contact

Zycus wederom leidend in Gartner-onderzoek 2017

Gartner Magic Quadrant Strategic Sourcing 2017

Zycus is voor de derde keer op rij benoemd als leidend platform in het tweejaarlijkse onderzoek van Gartner naar Strategic Sourcing Suites. In het rapport zijn 14 inkoopplatformen met elkaar vergeleken waarbij er gekeken is naar de gebruikerservaringen van 179 bedrijven. Zycus scoort bij haar klanten bovengemiddeld op klanttevredenheid en productfunctionaliteit.

Gartner beoordeelt de inkooppplatformen op twee assen: ability to execute en completeness of vision. Zycus scoort hierbij het beste van alle deelnemers op de verticale as ability to execute waaruit blijkt dat het platform bijzonder krachtig is in de dagelijkse toepassing van functionaliteiten, resulterend in hoge scores op klanttevredenheid. De horizontale as completeness of vision doelt op productstrategie en innovatie en geografische strategie. Zycus scoort hier hoog waarmee wordt bevestigd dat ze de ontwikkelingen in de markt goed begrijpen. Tegelijkertijd heeft Zycus ook veel aandacht voor gevraagde functionaliteiten vanuit de klant (het voice of the customer-programma).

Als implementatiepartner van Zycus zijn we uiteraard trots op de continue hoge waardering van Zycus door onafhankelijke analisten als Gartner en Forrester. Het volledige rapport kunnen we naar je opsturen, stuur daarvoor een e-mail naar info@qando.nl.

© 2014 Qando BV | All rights reserved

Hotjar